Sitemap

Billi Bi - Oversigt over alle vores produkter fra det danske mærke Billi Bi, der særligt er kendt for et enkelt og elegant design, perfekt målrettet til det skandinaviske marked, og med en helt perfekt pasform.

Billi Bi støvler - Oversigt over alle vores Billi Bi støvler.

Billi Bi sko - Lækre sko fra danske Billi Bi, med lav eller høj hæl

Brunate - Brunate producere de mest vidunderlige sko og støvler. Brunat er fremstillet i Italien.

Bumper støvler - Bumper er lækre italienske støvler i fantastisk kvalitet, som er produceret i Italien.

Clarks - Her finder du vores udvalg af alle dame og herre sko, støvler og sandaler fra Clarks.

Dl-sport - DL sport fra mærket D-lussil er lækre italienske sneakers.

Fitflop - FitFlop lindre trætte fødder og aktiverer dine benmuskler. FitFlop træner ben og baller.

Geox dame - Geox med åndbare såler - her er hele Geox udvalget til damer.

Giesswein hjemmesko - Giesswein er navnet når du skal bruge et par lækre hjemmesko som holder dig varm når du er hjemme.

Legero vinterstøvler - Legero Vinterstøvler er alle med uldfoer og alle med rigtig GoreTex. Det betyder at de er vandtætte og dermed de helt rigtige vinterstøvler til sjap, sne og is.

Lloyd - Lloyd herre sko. Elegante herresko til både business og plesaure.

Nome - Nome Footwear blev lanceret i 1994 og er et dansk mærke. Nome Footwear har høj standard indenfor mode og kvalitet.

Paul Green - Paul Green sko kommer fra München i Tyskland. Paul Greens sneakers, ballerinaer, pumps, sandaler og stiletter har rigtig god pasform og super flot design og look.

Peter Kaiser - Kgs Nytorv Sko har Danmarks største udvalg af Peter Kaiser sko. Peter Kaiser fabrikken startede i 1836 og fremstiller de flotteste sko i lækre materialer.

Peter Kaiser støvler - Peter Kaiser Støvler findes både med høj og lav hæl. Pasformen er fantastisk. Mange af Peter Kaiser Støvlerne er lavet af strækruskind som gør at de sidder perfekt rundt om læggen.

Peter Kaiser pumps og stiletter - Pumps og Stiletter fra Peter Kaiser findes alle udgaver. Den klassiske helt glatte skind pumps eller stilette som bruges af forretningskvinder, stewardesser og tjenere.

Sioux - Sioux er mest kendt for moccasiner og der er ganske enkelt fordi Sioux er blandt de bedste til af fremstille flotte og komfortable loafers.

Strafford - Strafford er et italiensk top mærke med støvler af absolut top kvalitet. 

Tommy Hilfiger -  Tommy Hilfiger Footwear er den berømte amerikanske designers linje af sko, støvler og sandaler.

Wonders - Dame sko, støvler, ballerinaer og pumps fra spanske Wonders, der særligt har fokuseret på at lave sko til kvinder, som man kan gå i hele dagen.

Wonders ballerinaer - Et lækkert udvalg af elegante Wonders ballerinaer med fine detaljer.

Wonders støvler - Vi har altid et stort udvalg af Wonders støvler, der er pæne og lækre uden at gå på kompromis med komforten.

Sargossa - Sargossa har udvalgt Kgs Nytorv Sko som forhandler i København.